ERP система препоръки

Част от нашите клиенти са

Yettel

Yettel

е водеща телекомуникационна компания с над 3,5 милиона активни потребители в България. 

Като правоприемник на Telenor /GLOBUL и GERMANOS/ компанията продължава да използва в магазинната си мрежа внедрената софтуерна система за управление на бизнеса от SelMatic в най-новата й версия SMPOS.

ONE Telecommunications

ONE Telecommunications

е водеща телекомуникационна компания в Албания. Проектът по внедряване на софтуерна система за управление на retail процесите в магазинната мрежа, базирана на платформата SelMatic ERP, е реализиран съвместно с Printec Albania.
TEODOR

TEODOR

е една от водещите български фирми в изработването на мъжки дрехи, обувки и аксесоари със собствена магазинна мрежа с над 30 магазина на територията на цялата страна.

Още за проекта по внедряване в статията Синергията между e-магазин и ERP система обуславя онлайн растежа на модния ритейлър Teodor

Vikiwat

Vikiwat

е водещ търговец и доставчик - “one-stop shop” за електронни компоненти, индустриални продукти, електроматериали, инструменти, LED осветление, потребителска електроника.

Фирмата разполага с физически магазини в гр. Пловдив, логистична база и  B2B/ B2C онлайн платформа за клиенти на едро и дребно с достъп до над 25 000 продукта от различни категории и над 250 реномирани марки.

ВИКИВАТ е официален дистрибутор на Mastech, HellermannTyton, GW Instek, Brennenstuhl, Fulltech, NEDIS, Braytron и други.

Скайшоп България

Скайшоп България

Скайшоп България ЕООД е една от най- динамично развиващи се компании за телешопинг в България. Предлагайки на българския пазар ексклузивни продукти на световно известни марки и производители, фирмата е един от лидерите в областта на директния маркетинг и електронната търговия в България!

Фамилекс ООД

Фамилекс ООД

Основана преди две десетилетия, ФАМИЛЕКС ООД е една от водещите компании в своя бранш. Основният й предмет на дейност са внос, пакетиране, дистрибуция и търговия с хранителни продукти. В портфолиото са застъпени различни видове ориз, варива, брашна, консерви и др.

Складово-производствената и административна база на ФАМИЛЕКС е разположена на територия от 8000 кв. м. в гр. Пловдив. Компанията разполага със собствени логистични бази  в градовете София, Плевен и Монтана.

Kidso bg

Kidso bg

е модерен ритейлър, съчетаващ пет физически търговски обекти с електронен магазин. Предлаганите продукти са с доказано качество на световни и български производители, а широката продуктовата гама покрива всичко, необходимо за децата от 0 до 14 г. и техните родители.
Bebso bg

Bebso bg

- Всичко за детето 0-3 год. e платформа за електронна търговия, предлагаща качествени продукти със сертификат за безопасност, от утвърдени брандове. Над 250 000 артикула на склад и бърза доставка.
Orange Center

Orange Center

e верига магазини, предлагащи книги, музикални и видео продукти, канцеларски материали и продукти за офиса, копирни услуги. Голямата търговска площ на магазините, съчетана с микса и концепцията "Books, Music, Stationery" осигуряват уникално търговско изживяване.
ФИВЕПИ

ФИВЕПИ

"Костадинов-Райков ФИВЕПИ" ООД е основана през 1991 г. и от тогава се занимава с продажба на млечни продукти, като тръгва първоначално с търговските вериги в страната, а по-късно започва и с хотели, ресторанти и кетърингови компании. С повече от 25 години опит в търговията на млечни продукти е една от утвърдените фирми в България.

Бруната ООД

Бруната ООД

Бруната е лидер на българския пазар в сферата на продукти и услуги за топлофикационния сектор. Основни дейности на компанията са топлинно счетоводство и производство на абонатни станции. Бруната изнася своята продукция за страни като Дания, Гърция, Австрия, Украйна и др.

Мат Стар

Мат Стар

е българска компания с традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки - предлага изобилие от модерни обувки и чанти с високо качество на достъпни цени. Веригата включва над 30 магазина в страната и представителства на Балканите и Европа. Създадена е през 1972 г и е с повече от 45 г в обувния бранш, като в момента търговската марка Mat Star е регистрирана в над 40 държави.
Алдена

Алдена

внос и търговията с ръкавици от латекс, нитрил, винил, както и пълна гама от лични предпазни средства за професионалистите като медицински маски, шапки, калцуни, престилки, ръкавели и други.
КАМ 04

КАМ 04

един от водещите вносители и дистрибутори на крепежни елементи и фиксиращи системи в България - широка гама изделия по DIN, ISO и БДС стандарт: винтове, болтове, гайки, шпилки, дюбели, анкери, шайби, поп-нитове, свредла, инструменти, планки и др.
Бултех

Бултех

търговия с лагери, ремъци, семеринги и други уплътнители, крепежни елементи, инструменти, смазочни материали, лепила, предпазни средства и други. Фирмата е директен вносител на продуктите на Schaeffler Group Германия с марките FAG и INA, като и на фирма Optibelt, както и производител на богата гама ремъци.
Pulsar

Pulsar

е единствената специализирана търговска верига за компютърни и видео игри в България, лидер на пазара за развлекателен софтуер с 10 магазинa, обединени в търговската марка "Pulsar Games".
Лиа Дизайн

Лиа Дизайн

Голямото разнообразие от атрактивни ламинирани, естествени и винилови подови настилки, и килими, които ще намерите в “ЛИА ДИЗАЙН” следва пазарните тенденции.

Ламинираният и естественият трислоен паркет от „ЛИА ДИЗАЙН” означават стил, високо качество, новаторство, престиж. Подборът на предлаганите декори и аксесоари непрестанно се съобразява със съвременните тенденции в интериорния дизайн.

Dress4less

Dress4less

Електроният магазин Dress4less.bg на Криос Трейд ООД предлага спортни и ежедневни обувки и дрехи на световно известни марки като Adidas, Puma, Nike, Reebok, Under Armour, Jack&Jones и много други топ марки директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори на големите марки. Като резултат потребителите могат да се възползват от единствени по рода си цени и отстъпки. Dress4less присъства с физически магазини в градовете: Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново и Стара Загора.

Инфотел 2000 ООД

Инфотел 2000 ООД

е компания специализирана в продажба и дистрибуция на продукти, услуги и аксесоари за мобилни телефони и IT продукти. Официален представител е на европейския лидер в производство на аксесоари CELLULAR LINE за България, както и на световния лидер в областта на УНИВЕРСАЛНИТЕ ДИСТАНЦИОННИ управления ONE FOR ALL.

Част от Инфотел 2000 ООД е Smartstyle.bg, предлагащ модерни, красиви и разнообразни аксесоари за мобилни телефони, вкл. качествени калъфи(силиконови, кожени) различни модели(тип книга, кейсове, гърбове) за много модели смартфони - нови и стари.

Техноком трейд ООД

Техноком трейд ООД

е официален вносител и разпространител на продуктите на 
Осъществява внос и разпространение на продукти с медико-санитарен характер, както и на тестове за бърза диагностика и реактиви за клинична лаборатория. Търговия с хранителни добавки, витамини, продукти за деца, превързочни материали и др.

Селена ЕС

Селена ЕС

Повече от 20 години Селена ЕС, гр. Пловдив успешно дистрибутира професионални продукти, уреди и аксесоари за фризьорски салони на българския пазар. Фирмата разполага с десет офиса и 28 търговски представители на територята на цялата страна.

ЕП Комерс ООД

ЕП Комерс ООД

е дистрибутор на бързо-обортни стоки - енергийни напитки, хранителни продукти, битова химия, консумативи. 

Вейпър ЕООД

Вейпър ЕООД

е вносител на електронни цигари, никотинова течност, картомайзери, батерии, резервни части, консумативи и аксесоари. Продуктите може да бъдат намерени он-лайн на esmokers.bg.

ФАТ ЕООД

ФАТ ЕООД

ФАТ ЕООД – Пловдив е българска фирма за производство на композитни мивки за кухня и баня, и прагове за поддушово пространство. Предлага на своите клиенти и цветни смесители, внос от Италия.

ЖОЗИ 2009 ЕООД

ЖОЗИ 2009 ЕООД

внос и търговия на едро на компоненти за водопровод, отопление и вентилация. Фирмата разполага с качествени стоки от над 6000 артикула всеки един с гаранция на склад.

КСТ ООД

КСТ ООД

е водеща компания за доставка на продукти и решения за нуждите на телекомуникационните компании и кабелните оператори в България и страните от Балканския полуостров. Предлага широка гама от продукти за доставка на Телевизия, Глас и Данни.

ДЕНИ ФАЙЕР ООД

ДЕНИ ФАЙЕР ООД

производство, внос, продажба и дистрибуция, монтаж и сервизно обслужване на пожарна техника като носими, возими, стационарни и автоматични пожарогасители; противопожарни врати и аксесоари; пожарни шкафове, табла и касети и други.

Хюманита АД

Хюманита АД

е дружество със силно изразена екологична и социална ангажираност, специализирано в разделното събиране, сортиране, рециклиране и продажба на дрехи, аксесоари и текстил за дома втора ръка на едро, както и на дребно в магазини La Fiesta и он-лайн магазина Dressyou.bg. 

Строителни маркети

Екипът на SelMatic разполага с експертиза за софтуерно управление на процесите в строителни хипермаркети. Софтуерни решения от фамилията SelMatic са внедрени и успешно се ползват в множество обекти в бранша, част от които са магазините на:

Референции

Клиентите за софтуерните системи с марка SelMatic

Bra Clinic

Важно за нас беше да намерим софтуер, който ще ни позволи да сумираме и да ползваме информацията, свързана с нашите клиенти по най-добрия начин, така че да гарантираме перфектно обслужване.

Открихме, че Селматик е фирмата, която може да ни предложи тази еластичност на своя продукт.

WMF

Системата има доста предимства за нас, които ни улесняват по време на работа.

Едно от предимствата е богатата възможност за настройки в програмата. Друго е възможността да правим поръчки директно от нашия каталог чрез сканиране на баркод.