Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ERP внедряване

Внедряване

Внедряването на бизнес софтуер включва реализацията на множество дейности:

Инсталация и активация на лицензите, настройка на приложенията спрямо предварително зададените параметри, определяне на нивата за достъп на отделните типове потребители, създаване и/или импортиране на основните номенклатури.

Важен елемент е разработването на допълнителни възможности, специфични справки и анализи и цялостната адаптация на SelMatic ERP към Вашите изисквания.

След извършване на дейностите по внедряване и обучение на персонала системата се тества от възложителя, който я приема за годна за въвеждане в експлоатация. Едва след това се пристъпва към реално стартиране на работата с приложенията.

Последната финална фаза от проекта е едномесечен мониторинг на вече функциониращото решение.

Ползите за Вас:

  • Установената методология на внедряване и предварително договореният график Ви гарантират своевременно приключване на проекта и реални резултати от работата с новата система. Така избягвате често срещания негативен ефект на продължаващи с години ERP внедрявания
  • Контролирате целият процес, периодично тествате и проверявате съответствието на системата с Вашите изисквания и бизнес цели
  • Получавате цялостно работещо решение с осигурено обучение и поддръжка
Google+