Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Selmatic ERP обучение

Обучение

Обучението на служителите за начина на работа със софтуерните приложения се извършва в хода на самото внедряване на ERP системата

Предлагаме гъвкави схеми на обучение, съобразени със специфичните нужди и нивото на техническа компетентност при всеки клиент.

Възможно е да се обучат отделни  потребители - обикновено мениджъри, които впоследствие да обучават останалите служители или да се организират обучения за всички групи потребители, включително продавачи, касиери, складови служители.

Самото обучение се извършва на място при клиента или дистанционно посредством он-лайн комуникация. Времето на провеждане на отделните сесии се съобразява с работния график на компаниите и не нарушава естествения работен и делови ритъм

Възможно е въвеждащите първоначални обучения да бъдат записани на видео и предоставени на електронен носител.

При необходимост от обучение на ново постъпили служители или при внедряване на допълнителни функционалности се договаря обучение, което се заплаща на час според актуалните тарифи за заплащане на консултантски труд. 

* Важно: Предлаганото обучение е изцяло върху ERP платформата на SelMatic и не обхваща първоначална компютърна грамотност и наваксване на базови умения. 

 

Google+