Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Селматик консултантски услуги

Консултантски услуги

Изборът на подходяща ERP система е важна стъпка. С цел да Ви улесним максимално ние извършваме предварителен одит на Вашите бизнес процеси. Нашите консултанти внимателно анализират изложените от Вас изисквания към бъдещата система, както и задачите, които очаквате да решите с внедряването й. 

Изготвят писмено описание на процесите с точно отразяване на приложимите функционалности от SelMatic ERP. Оформя се задание за внедряване на ERP системата с график на планираните дейности и ясни ангажименти за всички участници в проекта.

Така Вие:

  • Пестите време и средства като получавате компетентно и мотивирано проучване за изискванията към ERP системата и обхвата на бъдещия проект
  • Ясно можете да прецените какви са ползите от подобно внедряване - каква оптимизация можете да реализирате срещу какъв разход на време и средства
  • Черпите идеи от бизнес опита на нашите консултанти, с чиято помощ идентифицирате звената, които можете да подобрите във Вашата организация

Предварителното консултиране е безплатно в този първоначален етап (изразходваните консултантски часове се заплащат единствено при условие, че одобрите SelMaticERP като подходяща за Вас система, при сключване на Договор за внедряване.

Оптимизация и реинженеринг на бизнес процеси

Прилагаме системен подход към организацията на Вашите процеси. На базата на добрите практики, залегнали във функционалността на софтуерните решения с марка SelMatic, както и на богатия опит на нашия консултантски екип осигуряваме оптимизация на Вашата дейност. Положителен ефект от внедряването на ERP е реинженеринг на неправилно дефинирани, сложни или излишни заварени процеси.

  • Получавате готово know how за добрите бизнес практики
  • Въвеждате утвърдени и доказани в практиката методи за оптимизация
  • Подобрявате ефективността на Вашата организация
Google+