Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Добри практики

ERP добри практики

Ние сме Вашият надежден доставчик на бизнес софтуер, защото следваме установени и доказали се в практиката принципи при внедряване на ERP системи.

Пестим ви време и средства като извършваме предварителен одит на процесите във вашата организация. Изготвяме задание за внедряване на ERP. Така вие имате визия за всички значими параметри. Разполагате с обективни критерии да прецените до колко предлаганата система отговаря на Вашите изисквания и на специфичните Ви процеси.

Работим на проектен принцип: Съвместно с Вас изготвяме проект за внедряване на ERP системата, определяме график за реализация на отделните етапи, при преценка на ангажимента на всеки участник. Ефектът е успешно и своевременно приключване на проекта, без сътресения и натоварване на вашия екип.

Тестваме пригодността на внедряваните приложения и коректното им функциониране във Вашите структури. Извършваме мониторинг на вече внедрените решения. Ангажираме се да Ви предоставим работеща система.

Поддържаме активни отношения с нашите клиенти като ги информираме за нови версии на продуктите, за тенденциите в развитието на бизнес софтуерните системи.

Осигуряваме поддръжка на софтуерните решения от фамилията SelMatic. За максимално удобство на потребителите поддържаме единен call център, както за отговор на въпроси по работата с приложенията, така и за техническа поддръжка. Посредством система за онлайн достъп осигуряваме навременна и адекватна подкрепа за всички наши клиенти, независимо от тяхното местоположение.

 

Google+