Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Консултантски услуги

Консултантски услуги

Консултантски услуги

Изборът на подходяща ERP система е важна стъпка. С цел да Ви улесним максимално ние извършваме предварителен одит на Вашите бизнес процеси. Нашите консултанти внимателно анализират изложените от Вас изисквания към бъдещата система, както и задачите, които очаквате да решите с внедряването й. 

Още: Консултантски услуги
Внедряване на SelMatic ERP

Внедряване

Внедряване

Внедряването на бизнес софтуер включва реализацията на множество дейности:

Инсталация и активация на лицензите, настройка на приложенията спрямо предварително зададените параметри, определяне на нивата за достъп на отделните типове потребители, създаване и/или импортиране на основните номенклатури.

Още: Внедряване
ERP обучение

Обучение

Обучение

Обучението на служителите за начина на работа със софтуерните приложения се извършва в хода на самото внедряване на ERP системата

Предлагаме гъвкави схеми на обучение, съобразени със специфичните нужди и нивото на техническа компетентност при всеки клиент.

Още: Обучение
поддръжка на ERP системата

Поддръжка

Поддръжка

На разположение на нашите клиенти е единен call център както за бизнес и техническа поддръжка на софтуерните приложения, така и за предоставяне на IT услуги. Посредством технология за отдалечен он-лайн достъп се осигурява териториално покритие на цялата страна, както и на клиенти извън България. 

Нашият отдел поддръжка е на разположение 365 дни в годината (*важи при сключен договор за абонамент).

Още: Поддръжка
Google+