Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив

Семинар за бизнес клиенти "Добрата практика в retail бизнеса с хардуер от Multirama и ERP софтуер от SelMatic"

Събитието се проведе на 8 април 2011 г. в Best Western Hotel Expo. По време на семинара експертите на водещите български IT компании Multirama и SelMatic представиха на участниците какво трябва да бъде ефективното софтуерно и хардуерно осигуряване на успешния retail бизнес.

Дискутираните теми насочиха вниманието към това как фирмите могат да спестят време и средства чрез избор на подходящ софтуер и хардуер, отговарящи на индивидуалните потребности на техния бизнес, както и полезно ноу-хау за организация на процесите в retail сектора. 

Workshop на тема: „Оптимизация на продажбите по време на криза“

През 2011 г. Селматик ЕООД и Център за бизнес образование и маркетингови комуникации проведоха общо шест сесии на събитието - две в Пловдив и четири в София, присъстваха общо 110 от регистрираните участници.   

Освен отговор на въпросите как се управляват асортимента и стоковите наличности,може ли да се подобри системата на работа с доставчиците и търговските представители, беше засегната и актуалната тема за събиране на просрочени задължения. Демонстрира се как подходящите софтуерни решения подобряват описаните процеси. С голям интерес се приеха анализите, проследяващи ключови показатели за оптимизация на продажбите.

Полина Стойкова, Оперативен директор в „Бългериан Пропертис“ ООД:

„Семинарът беше изключително полезен. Много сме доволни както от г-жа Мария Донева, така и от видяното за продуктите на SelMatic и техните полезни приложения.

В днешно време, когато продажбите са изключително важни за оцеляването на всеки един бизнес, трябва да се управляват разумно, за да се помага на продуктите и фирмите да вървят напред“.

Ивайло Петров, Регионален мениджър продажби в ОМК АД:

"За мен беше много полезна темата на семинара. Научих доста неща - как да се управляват търговските екипи, как да се поставят по-реалистични цели. Как да управляваме бонусите така, че супервайзорите и търговските представители да работят усилено за дълъг период от време, а не на месечна база просто да си покриват целта.

Всеки мениджър, въпреки нивото, което е достигнал, винаги има какво ново да научи. Как да се справя по-добре с проблемите на пазара, които всеки ден се променят в условията на криза. Как да мотивираме нашите търговски екипи да работят по-добре и да се справят с все повечето възражения от типа на нямам пари, нямам място. Те са нашето лице на пазара и трябва да представят позитивно компанията".

Благодарим на нашите клиенти РИКО ООД, които осигуриха кафе паузите с чудесните продукти с марка Caffe Passione  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  

Селматик на Franchising Expo 2011

На 11-12 ноември 2011 г. в зала 3 на НДК се проведе третото издание на изложението за нов бизнес Franchising Expo.

На форумът под надслов "Среща на предприемачите" бяха представени водещите търговски вериги - франчайзингодатели в България. Връчиха се награди за нови бизнес идеи в шест категории.

На проведената в рамките на експото конференция New Business Ideas управителят на Селматик Димитър Селенски демонстрира добри практики за софтуерно управление на процесите в търговските вериги. Представените софтуерни решения от фамилия SelMatic предизвикаха засилен интерес и голям брой посетители на щанда на Селматик.

 

Селматик на Franchising Expo 2012

И  второто поредно участие на Селматик на изложението Franchising Expo и конференцията "Нови бизнес идеи" беше изключително ползотворно. Темата на изнесената от Димитър Селенски презентация "Печеливши практики за софтуерно управление на бизнеса" беше приета изключително добре от аудиторията на конференцията.

Като доставчик на софтуер за управление на бизнеса за търговски и франчайз вериги щанда на SelMatic се радваше на засилен интерес. Установихме много интересни контакти, срещнахме се с потенциални клиенти.

Препоръчваме следващите издания на експото на всички, които планират да стартират нов бизнес като част от утвърдена франчайз верига или желаят да разширят дейността си с нови партньори.

Google+