Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Новини

Уважаеми клиенти,

С цел осигуряване развитието на SelMatic ERP и повишаване скоростта на работа с приложенията – Ви информираме, че следващата Нова версия на продукта няма да е съвместима с операционна система Windows XP. Очакваме версията да излезе през м. Октомври 2017 г.

Какво означава това за Вас:

 • Компютрите с инсталиран Windows XP ще могат да работят както и до сега със SelMatic ERP, до версия 2017.06 включително
 • Поддръжката за тези работни места ще продължи да се осъществява без изменение – при текущите условия
 • При ъпгрейд на системата със SelMatic ERP версия 2017.10 и следваща компютрите под Windows XP няма да могат да работят със системата

Съвместимостта с Windows XP значително възпрепятства възможностите за усъвършенстване на SelMatic ERP, поради което взехме горното решение.

Напомняме Ви, че Майкрософт официално спряха поддръжката на Windows XP през м. Април 2014 г. и използването й към днешна дата крие сериозни рискове за информационната Ви сигурност.

При възникнали въпроси – моля свържете се с екипа по техническа поддръжка на Селматик ЕООД.

С цел подобряване качеството на обслужване и ускоряване обработването на постъпващите заявки за поддръжка въвеждаме нова система за управление на задачи.

Всички заявки вече постъпват в система за управление на задачи и се обработват по реда на тяхното постъпване и с оглед критичността на докладваната ситуация.

С предимство се обслужват клиентите на абонаментна поддръжка!

Как можете да изпратите заявка до нашия отдел по поддръжка?

Като изпратите e-mail до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и в него посочите:

 • Вашето име и фирма
 • Телефон за връзка
 • Кратко описание на възникналата при вас ситуация, изискваща бизнес или техническа поддръжка. Опишете проблема най-общо – не е необходимо да посочвате всички подробности. Наш служител ще се свърже с Вас за детайлите

Като попълните формуляра за заявка за поддръжка 

Описаните по горе варианти за изпращане на заявки автоматично създават задачи в системата ни.

Разполагате с опцията, както и до сега, да се свържете с нас по телефона на номер 032 390 220. Тогава наш служител ще запише вашата заявка и ще я въведе като задача в системата - за обработка по описания по-горе ред.

Важно:

При критични ситуации, независимо от изпращането на e-mail или попълването на формуляра на сайта, задължително следва да се обадите и по телефона, за да сигнализирате, че имате необходимост от спешна реакция.

За да избегнем недоразумения отново уточняваме, че клиентите, които не са на абонамент, а на инцидент, се обслужват след всички заявки на клиенти на абонамент – дори и да имат критичен проблем.

Защо не приемаме заявки за поддръжка по skype или с директно обаждане на мобилен телефон на служител

Причината за това е, че при директната комуникация Вие се свързвате с индивидуални служители, а не с отдела като цяло. Отделният служител може да е в отпуск, в почивка, да работи с друг клиент и т.н. и да не види навреме или дори да пропусне вашето съобщение, което не е в ничий интерес.

Ето защо препоръчваме да ползвате някой от горе описаните възможности.

Това, че не приемаме заявки по skype не означава, че преставаме да го използваме за разговори, съвместно решаване на задачи с Вас и т.н.

Оставаме на ваше разположение за въпроси при нужда от допълнително разясняване на новия начин на приемане и обработване на задачи.

 

Селматик ЕООД сключи административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", Приоритетна ос 1: Подобряване достъпа до заетост и качеството на работните места, процедура BG05M9OP001-1.003 „Ново работно място 2015", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Проектът "На работа в Селматик" предвижда разкриването на четири нови работни места - две за длъжността  „Бизнес анализатор, информационни технологии" с код по НКПД 25116002 и две за длъжността „Системен анализатор, информационни технологии" с код по НКПД 25116001. Общата стойност на проекта е 63099.23 лв., изцяло безвъзмездна финансова помощ. 

Часто от новите функционалности във версия SelMatic ERP 2016.1. са:

 • Информационно табло
 • Възможност за използване на Pivot таблици в подложките за печат
 • Опция за ползване на снимки като прикачени файлове директно от камера на телефон (мобилни устройства с Android до версия 4.0 JellyBean)
 • Нова номенклатура "Счетоводни нива на позиции" и съответстващо поле в номенклатура "Позиции"
 • Възможност за копиране на готова промоция в нова
 • Задаване на динамични характеристики за "Позиции" и за "Контрагенти"
 • Автоматично генериране на списък за дървовидна потребителска номенклатура
 • Вече е възможно в номенклатура "Баланси" да се задава условие, определящо кога балансът е балансиран
 • Създадени са драйвери за везни Датекс и Бимко
 • Възможност за печат на НУЛЕВИ касови бележки за Датекс и Еликом
 • Печат на Аварийна/сторно касова бележка директно от SelMatic ERP

и много други ...

Подробна информация за всички изменения и допълнения можете да получите от нашите бизнес консултанти.

SM ERPВече 10 месеца след приключилото внедряване SelMatic ERP успешно управлява търговския бизнес на Селена ЕС - компания, специализирана в дистрибуцията на професионални продукти, уреди и аксесоари за фризьорски салони. Подробности за проекта по внедряване на SelMatic ERP в Селена ЕС

Успешно приключи и внедряването в ГЮЛИЯН ЕООД - GIULIAN watches & jewellery - лидер в търговията и сервизното обслужване на часовници и бижута.

Факт са и завършените проекти във верига магазини TEMPO Sport и TEMPO Casual и търговската веригата на ORANGE.

ФАТ ЕООД - най-големият български производител на композитни мивки за кухня и баня, цветни вани и поддушови корита от фибро стъкло - също заложи на SelMatic ERP за управление на производството и търговската си дейност. 

 

 

 

Рожден ден на Снабстрой

По повод първия рожден ден на строителен хипермаркет Снабстрой, гр. Перник се срещнахме с управителя Красимир Стоянов, за да сподели своите впечатление от ползването на софтуерната система с марка Selmatic.

Г-н Стоянов вече една година вие и служителите на Снабстрой работите със софтуерната система за контрол и управление на търговията със строителни материали, внедрена от Селматик ЕООД, каква е вашата оценка?

Избрахме Селматик ЕООД като утвърден доставчик на софтуер за управление на строителни маркети. От деня на откриване на магазина ни ползваме системата за продажбите в обекта, проследяване на стоковите наличности, извършване на разплащания в брой и с карта, автоматично отпечатване на касови бележки.

Още: Рожден ден на Снабстрой

Пореден проект в телекомуникационния бранш

Приключи последният проект по внедряване на софтуерна система с марка SelMatic в телекомуникационна компания - AMC Албания. Проектът е реализиран в партньорство с Printec Albania.

Още: Пореден проект в телекомуникационния бранш

Внедряване на SelMatic ERP в магазини Gang Incredible India

Завърши внедряване на SelMatic ERP във верига магазини Gang Incredible India за търговия на дребно с дрехи, чанти, модни аксесоари и сувенири от Индия, Турция и Италия. Търговската мрежа на клиента включва дванадесет магазина в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

 

Още: Внедряване на SelMatic ERP в магазини Gang Incredible India

ERP система от SelMatic в Суонсън хелт продъктс юръп ООД

Година и половина след старта на ERP решението на SelMatic в Соунсън хелт продъкс юръп се срещнахме с г-н Григор Георгиев IT мениджър на проекта по внедряване от страна на клиента, за да сподели своите впечатления от работата със системата.

Още: ERP система от SelMatic в Суонсън хелт продъктс юръп ООД
Google+