Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Надеждна ERP система, на която можете да се доверите

sm-erp Отлична цена

SelMatic ERP е достъпна ERP система, предназначена за българските търговски компании.

Не се изисква закупуване на софтуерни лицензи на трети доставчици, нито инвестиция в скъп хардуер.

sm-erp Кратки срокове на реакция

Гарантирано кратки срокове на реализация на всяко ново задание. Селматик е българска софтуерна компания с местен екип от консултанти и разработчици, които са винаги на разположение и са в състояние да реагират адекватно и бързо.

sm-erp Скалируемост на решението

SelMatic ERP e система, която расте заедно с развитието на Вашия бизнес.

Базира се на адаптивна платформа с възможност за допълване на нови функционалности.

 

Описание на ERP системата

SelMatic ERP e адаптивна платформа, която притежава характеристиките на големите ERP системи, но е проектирана за нуждите на средните и малки търговски предприятия в България като обхват на покриваните функционалности, лекота при адаптация и внедряване, ценови порядък.

ERP системата се състои от основно ядро, съдържащо голям набор параметри, и вграден език за програмиране за интегриране на допълнителни функционалности при специфични или нововъзникнали бизнес процеси. 

ERP системата позволява дефинирането на произволно дълги или къси вериги от търговски и финансови документи за адекватно отразяване на реалните бизнес процеси.

Предназначение

SelMatic ERP система е предназначена за комплексно управление на стоковите и парични потоци в търговски вериги за продажби на дребно (retail), компании с предмет на дейност: внос и/или производство; търговия на едро; дистрибуция, включително чрез търговски представители или мобилна търговия; директни продажби на дребно.

Системата осигурява бързо и лесно извършване на директни продажби на стоки и услуги.

Управление на доставките и складовите наличности на ниво търговски обект.

Цялостно управление на процесите в търговските компании, включително и при множество териториално разпределени локации.

Ползи

Получавате специализирано софтуерно решение от висок клас, проектирано за специфичните изисквания и процеси в търговските компании.

Осигурявате си важно конкурентно предимство с гъвкава ERP система, която отговаря на Вашите потребности, а не залагате на масово разпространени, готови решения с ограничени възможности.

Инвестирате в система, която расте заедно с развитието на Вашия бизнес. Софтуерните решения от фамилия SelMatic се базират на адаптивна ERP платформа с възможност за допълване на нови функционалности.

Гарантирано кратки срокове на реализация на всяко ново задание. Работите с българска софтуерна компания и местен екип от консултанти и разработчици, които са на ваше разположение и са в състояние да реагират адекватно и бързо.

Демонстрация на SelMatic ERP

SelMatic ERP е изключително гъвкава система, която може да изглежда и да се ползва по различен начин от отделните търговски компании. За да заявите БЕЗПЛАТНА индивидуална ПРЕЗЕНТАЦИЯ, съобразена с Вашите собствени бизнес интереси и изисквания моля попълнете формуляра за заявка.

Име:*
Фирма:*
Телефон:*
-
E-mail:*
Съобщение:
Word Verification:

Google+