Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Референции

БОБО ЗАНДЕР ЕУРОПА ЕООД

BoboZander 

МАТ - СТАР БГ ЕООД

mat star ref

Вейпър ЕООД

esmoker

Пулсар ЕООД

PulsarReference

Telekom Albania

Telekom ref

Селена ЕС ООД

selena

Еп Комерс ООД

epkomers

Багира ООД

bagira

Офис консумативи ООД

Васмар ООД

Крез ЕООД

LTestate

Полигруп ООД

ЕТ МАГ-Р НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

г-жа Николова, управител на ЕТ МАГ-Р НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Фирмата е създадена 1991 г. в областта на селското стопанство. Имаме производствена дейност, произвеждаме семена и търговия съответно. С годините сме продължили основно да работим това. Търгуваме на вътрешен пазар, имаме голяма дистрибуторска мрежа. Търгуваме със сродни на нашия магазин, на нашата фирма по дейност вече 20 години.

Освен търговия предлагате и консултации, нали така?

Да, спецификата на работата е такава, че продавайки трябва и да консултираме клиентите. Сферата, в която работим неминуемо изисква и знания, специалност тясно насочена в областта на агрономията, която се прилага и при зеленчуците, и при всякакъв вид култури, според клиентелата. Абсолютно задължително е консултирането на клиента, с оглед на това да бъдат правилно използвани продуктите да няма грешки, земеделието е една много обширна област, доста така отговорна бих казала. Резултатите зависят от това как човек ползва информацията в крайна сметка в гората.

Защо предпочетохте SelMatic Plus като ERP софтуерна система?

Първо защо се наложи да търсим нов софтуер е ясно. Нещата при нас търпят развитие, стигнахме до един момент, в който има натрупвания, имаме по-голям обем от работа,  много голям обем от информация, която трябва да се управлява по един по-съвременен начин. Софтуерен продукт, програмен ползваме от 1999 г. и в един етап, в един момент се оказа морално остарял. Имаше необходимост да го сменим, да осъвременим и олекотим нашата работа. Сайтът на Селматик ми привлече вниманието, с графичния, външния вид, с начина, по който е представен. Направих запитване, лесно, бързо и удобно стигнах до фазата да направя запитване. Защо потръгнаха нещата – защото имаше бърза ответна реакция от страна на Вашата фирма. Това, което много ме впечатли е, че няма и половин час след като аз пуснах запитването по интернет ми се обади човек. Не ми писа имейл, не ми даде някакъв автоматичен отговор, обади ми се човек и в рамките на самия разговор, аз просто виждам, че има човек, с който нормално може да се комуникира, в смисъл такъв не е проформа комуникацията, не е бездушна комуникация, не е някакво смятане там на някой, на нечие обаждане. Съвсем веднага се получиха нещата. Аз не бях забравена, това, което е много важно. Стана така, че аз виждам, че тук насреща ми е един специалист, който разбира от тази работа, който държи на един евентуален клиент и е готов да помогне и в крайна сметка да свърши работа. Това е основната причина поради, която останахме, аз не съм търсила никакви други варианти. Прецених по това, което най-общо видях, като най-общи указания за Вашия софтуер, че това е една много модерна система, много напред и абсолютно достатъчна за нашите потребности, както се и оказа. В днешния бизнес, за мен човешката нормалната комуникация е много много важна. Тя е много полезна.

Кои са най-важните причини, за да използвате SelMatic Plus?...

Вижте пълната референция от ЕТ МАГ-Р Николай Николов

ПМБ Индъстрис ЕООД

г-н Христо Христов, Ръководител финансов отдел, ПМБ Индъстрис ЕООД

ПМБ Индъстрис ЕООД е дружество специализирано в рециклирането на пластмасови опаковки и производството на регранулат от пластмаса (PP, HDPE и LDPE). Гранулите са подходящи за производството на изделия за нуждите на бита, промишлеността, селското стопанство, транспорта и строителството. Произведеният продукт е гранулиран и нормално стабилизиран. Гранулите са с дължина от 4 до 6 мм, прахообразни частици по-малко от 1%. Опаковката е в биг бегове или чували. Съхранението е в сухи и закрити складови помещения. Всяка партида се съпровожда със сертификат за качество.  

Защо избрахте софтуерната система SelMatic Plus?

ERP системата SelMatic Plus отговори най-добре на специфичните изисквания на компанията и също така ни беше предложено добро съотношение цена/качество на софтуерния продукт.

С какво SelMatic Plus Ви помага за подобряване на търговската дейност?

ERP системата е напълно автоматизирана и следва естествения ход на търговската дейност. С въведените секюритизации се избягва максимално операторската грешка. Справките на софтуера са много разнообразни и изчерпателни. Голямо предимство е отварянето едновременно на много прозорци без да е необходимо да бъдат затворени предишните. Това позволява едновременна справка в много направления.

Какви са преките ползи за бизнеса Ви от използването на SelMatic Plus?...

Вижте цялата референция от ПМБ Индъстрис ЕООД

Google+