Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Най-голямата книжарница в България GREENWICH работи с ERP SelMatic Plus

snimka 31На 8 юни 2012 г се състоя официалното откриване на най-голямата книжарница в България - книжен център „Гринуич“, който се намира на бул. „Витоша“ 37. Официален гост на събитието беше кметът на София Йорданка Фандъкова, която заедно с управителите Виктория Бисерова и Йордан Антов прерязаха лентата и символично откриха книжарницата. Кметът на Столична община стана първият член на „Гринуич Клуб“ и получи лично от управителите първата клубна карта. Книжарницата функционира неофициално от 24 май, когато чествахме Денят на славянската писменост и култура, и вече се радва на голям читателски интерес.

 

 

 

 

snimka 11На своите 1000 кв.м. площ книжарница „Гринуич“ предлага изключително богато разнообразие от заглавия, събрани на едно място; тематично разпределение на книгите; професионален екип от консултанти; музика, филми и игри; над 5000 заглавия на чужди езици; специален сектор за ученика с речници, учебни помагала и пособия; подаръци, опаковане и книжни аксесоари; периодичен печат; канцеларски материали; образователни играчки за деца и други.

 

 

 

 

 

080620123813Проектът по внедряване на ERP SelMatic Plus беше осъществен изключително бързо в рамките на две седмици, през които премина предварителната фаза по консултиране и описание на бизнес процесите, същинското  внедряване с инсталация и адаптиране на системата, обучение на служителите и старт в реални условия на  24.05.2012 г. Системата поддръжа голяма номенклатура, импортирани са 100 000 заглавия. Дефинирана е и опцията за работа с клиентски карти.

 

 

Google+