Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Изложение за нов бизнес

remarketing expo2012На 9 и 10 ноември в НДК, София ще се проведе FRANCHISING EXPO 2012.

Защо да посетите изложението?

За четвърта поредна година предприемачите ще могат да се информират за възможността да започнат нов бизнес като част от водеща българска или чуждестранна франчайз верига.

Основните предимства, поради които стартиращите фирми се насочват към избор на франчайз, са ползването на утвърдени търговски марки, готово ноу-хау  и установен модел за организация на дейността.

В рамките на изложението, на 9 ноември, ще се проведе конференцията „Нови бизнес идеи“ с представяне на водещите тенденции и успешни практики за стартиране на нов бизнес.

Защо да посетите щанда на Селматик?

Като софтуерна компания, специализирана в разработването, внедряването и поддръжката на софтуерни системи за управление на бизнеса в търговски вериги участваме на изложението за втора година.

Ще споделим опита си от множеството  успешни проекти по внедряване на софтуерни системи във франчайзите на Globul и Germanos, 2be, Fonbox, магазинната мрежа на Multirama, diva България (франчайз на diva Глобъл), франчайзинга на SexWell и други.

Уникалната технология за обменяне на данни в ERP системата SelMatic Plus и работещите решения за организация на търговските процеси са сред темите, които ще представим с презентацията „Печеливши практики за софтуерно управление на бизнеса“  на конференцията за нови бизнес идеи.

Очакваме Ви на щанд А10.

 

Google+