Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Нов изглед на ПОС терминала за продажби в ERP SelMatic Plus

news 1Разработихме изцяло нова версия на ПОС терминала за директни продажби в ERP SelMatic Plus.

 

Новият ПОС терминал заменя изцяло предходния едноименен модул в системата. Същественото изменение е, че приложението за директни продажби вече е част от главния модул на SelMatic Plus - не се стартира като отделна програма, поради което може да използва всички функционалности на ERP системата като:

 

 

  • Могат да се издават фактури на клиенти, включително и чрез отпечатване на фактура върху касова бележка.
  • Възможно е ползването на клиентски карти, бонус точки.
  • Използване на промоции.
  • Изпълнение на скриптове.


Екранът е опростен за по - лесна и бърза работа. new-POS 011

С цел ясна визуализация от работния изглед са скрити всички излишни надписи и панели, увеличен е значително и шрифта.

Всичко изброено се активира с групова политика в модул „продажби“, благодарение на което за едни потребители екрана на ПОС терминала може да е опростен по описания начин, а за други да е далеч по-сложен и с по-големи възможности.

 

 

 

Освен въвеждане на данните чрез клавиатура или посредством баркод четец вече е възможно ползването на тач скрийн дисплей. Минималната резолюция на екрана е 800 х 600, съобразена с най-малките подобни дисплеи.

new-POS 022Идеята е бързо да се въвеждат артикулите и количествата за продаваните стоки. Разплащането в брой става само с натискането на един бутон, изчислява се и ресто. Системата автоматично приключва документа и генерира нов.

Същият механизъм на работа се прилага и при плащане с карта. При необходимост от частично или смесено разплащане се използва познатата за потребителите на SelMatic Plus функционалност за разширено плащане.

Новият ПОС терминал  ще е наличен в последната версия на ERP SelMatic Plus, която предстои да излезе през втората половина на м. февруари. Настоящите ни клиенти могат да го използват след ъпгрейд.

Напомняме, че всички нови версии на ERP системата са безплатни за клиентите със сключен договор за абонаментна поддръжка.

За допълнителна информация можете да се обърнете към Вашия консултант от търговския екип на SelMatic.

 

Google+