Този сайт използва "бисквитки" за проследяване на посещенията, оптимизиране на функционалностите и предлагане на подходящо съдържание и реклами.

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Партньори на Селматик

Партньори

Надеждна партньорска мрежа за предоставяне на разширено портфолио от стоки и услуги.

Важна добавена стойност към нашите софтуерни решения са специализираните консултантски услуги на експертите от партньорски организации, както и интеграцията с външни софтуерни и хардуерни системи.

Информирайте ни за интересни за вас събития, които да организираме съвместно с нашите партньори, както и за всичко което желаете да научите за предлаганите от тях стоки или услуги.

Препоръчваме като надежден доставчик на компютърни конфигурации, сървъри и периферия Prime Distribution:

prime distributionПрайм Дистрибюшън ЕООД

Прайм Дистрибюшън ЕООД е фирма, специализирана в доставка на компютърна и офис техника, оборудване и консумативи. Фирмата развива дейността в две основни направления. Computer Store (www.computer-store.bg) – компютърна и офис техника, компоненти и периферия и Prime Office (www.prime-dst.com) – доставка на консумативи за офиса, канцеларски материали и обзавеждане.

Прайм Дистрибющън има изградени партньорски отношения с водещи производители на хардуер и софтуер като HP (Silver PPS Partner), Dell (Partner Direct), Brother (Authorised Dealer), Eaton(Authorised Dealer) и др.

Фокусът на фирмата е съсредоточен в обслужването на бизнес клиенти. Сред нашите постоянни клиенти са фирми като Петрол АД, Спиди АД, ПИБ АД, МОН, Теленор АД и мн.др.

Успехът на фирмата се дължи на гъвкавия и иновативен подход към потребностите на бизнеса, съчетан с отговорно отношение, конкурентни цени и качествени продукти!

summercartSummerCart

Софтуерните решения от фамилия SelMatic са интегрирани с е-магазина Summer cart на Мирчев Идеас ЕООД и успешно функционират като единна система в ONE Telekom Slovenia Group и Мултирама България ООД.

Ние заложихме на най-популярното решения за on-line търговия в България поради наличната богата функционалност, неограничен брой продукти и категории, SEO заглавия, ключови думи и описания. Голямо разнообразие от разплащателни методи. Лесна за ползване административна област. Facebook приложение. Маркетингови инструменти. Подробни отчети за продажби и поръчки. Вграден бюлетин и много други.

dilcomДилком България ООД

Дилком България ООД доставят етикетни принтери и консумативи за тях на нашите клиенти, защото през годините сме се убедили на практика, че това е партньор, на когото може да се разчита.

Компанията е официален представител на CITIZEN за етикетни баркод принтери и на PRIMERA за дигитални принтери за печат на пълноцветни етикети. Произвежда самозалепващи и не самозалепващи етикети. Предлага широка гамата от продукти като баркод скенери, автоматични и полуавтоматични апликатори за етикети, софтуер за дизайн на етикети, бижутериен софтуер, както и маркиращи клещи, кодификатори, етикето-подаващи устройства и външни пренавиващи устройства.

TVТим ВИЖЪН България

Първият доставчик на интегрираната система за управление на бизнеса Microsoft Dynamics™ NAV (Navision) в България, доказал своите качества в повече от 50 успешни внедрявания. Тим ВИЖЪН България изгражда решения в областта на Business intelligence, анализ и оптимизиране на бизнес процеси, проектиране и разработване на специфични решения за конкретни браншове.

Съвместно Селматик ЕООД и Тим ВИЖЪН България предлагаме цялостно интегрирано решение с внедряване на SelMatic POS (point of sale) решение за търговските обекти и интерфейс към ERP системата Microsoft Dynamics™ NAV, за проследяване на глобалните процеси на корпоративно ниво.

bsБалкан Сървисис

Селматик ЕООД партнира успешно с Балкан Сървисис при съвместни проекти по внедряване на SelMatic Plus с интеграция към Атлантис ERP и QlikView в Мултирама България ООД и Пъблик България ЕООД.

Като лицензиран партньор на QlikTech за QlikView Балкан Сървисис разполага с екип от сертифицирани QlikView консултанти. Уникалната in-memory асоциативна технология на QlikView е в основата на BI платформа от ново поколение. QlikView позволява на потребителите да използват данни от различни източници, да правят асоциативно търсене във всички данни, да визуализират и анализират отговорите на важни въпроси.

 

 

 

 

 

Google+